de Voorwaarden


Voor een prettig verblijf zijn wat afspraken nodig.


Deze Algemene Voorwaarden hebben we hieronder vermeld:

1. Minimale huurtermijn is 7 dagen. U mag zelf de aankomst en vertrekdag bepalen, u zit niet vast aan vastgestelde aankomst of vertrekdagen.

2. Bij meer dan 21 dagen aan één gesloten huurtermijn gelden aantrekkelijke kortingen.

3. Betaling:

    35% betaling, per omgaande bij boeking.

65% betaling, dient uiterlijk 30 dagen vóór ingangsdatum huurtermijn door ons ontvangen zijn.

    Niet tijdige betaling kan annulering onzerzijds tot gevolg hebben.

    Er vindt dan geen refund plaats.

    Gespreide betaling is in overleg bespreekbaar.

4. Annulering:

    Annuleringskosten bedragen 35%, indien meer dan 30 dagen vóór ingangsdatum huurtermijn schriftelijk bij ons bevestigd.

    Annuleringskosten bedragen 75%, indien minder dan 30 dagen vóór ingangsdatum huurtermijn schriftelijk bij ons bevestigd.

    Annuleringskosten bedragen 100%, indien minder dan 3 dagen vóór ingangsdatum huurtermijn of no show !

5. Aankomstdag en vertrekdag worden beide gezien als huurdagen, derhalve bent u vrij om uw aankomst en vertrektijd zelf te bepalen.

6. U gaat akkoord met de Rechten en Plichten zoals op deze site vermeld.

8. Huurprijzen zijn inclusief gas, water, elektraverbruik en onderhoud van tuin en zwembad.

9. Kussens en dekbedden zijn in het huis aanwezig en mogen door de huurders gebruikt worden.

10. Hand- en theedoeken zijn in het huis aanwezig en mogen door de huurders gebruikt worden.

11. Bedlinnen en badhanddoeken zitten bij de huurprijs inbegrepen. Dit is inclusief éénmalig opmaken.

12. S.V.P. bij vertrek de bedlinnen, badhanddoeken, theedoeken en handdoeken zelf wassen in de wasmachine en buiten ophangen om te drogen.

13. De eindschoonmaakkosten bedragen € 150,- en zijn verplicht. Graag het huis schoon achterlaten voor de schoonmaakster, anders redt zij het niet in de afgesproken tijd.

14. Tegen meerprijs kan er vaker schoongemaakt worden. Dit kunt u met Sven afspreken.

15. Boekingsreglementen

    Aanmelden doet u per e-mail: administratie@abog-vastgoed.nl

    Op deze e-mail vermeldt u de volgende gegevens van de hoofdhuurder(ster):

    Voornamen

    Achternaam

    Adres

    Postcode en woonplaats

    Datum 1e huurdag

    Datum laatste huurdag

    Aantal personen

    Uw e-mailadres

    U verklaart akkoord te gaan met de " Algemene Voorwaarden"

16. Vanaf het moment dat uw e-mail bij ons binnen is dan kijken wij of de woning voor de door u gekozen tijd nog vrij is.

17. Binnen enkele dagen krijgt u van ons bericht of uw aanvraag gehonoreerd is.

18. Wij sturen u dan per mail een bevestiging die u geheel dient in te vullen en voorzien van een handtekening binnen 14 dagen aan ons retourneren.

19. Zodra wij deze bevestiging van hebben ontvangen sturen wij u een factuur ter hoogte van 35% van de huursom. Zodra deze betaling door ons ontvangen is, dan is uw reservering definitief.

20. U ontvangt hiermee ook de factuur voor de overige 65% huursom. Deze factuur dient minimaal 30 dagen voor de 1e huurdag op onze bankrekening bijgeschreven te zijn

21. Enrique is onze tuin- en poolman en zal gedurende de week één of twee langs komen om het zwembad schoon te maken en noodzakelijk onderhoud uit te voeren.


Rechten en Plichten van onze gasten:

22. De hoofdhuurder is verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle kosten gemaakt tijdens het verblijf in onze villa. Wij verwachten van onze gasten dat zij als een goed huisvader met onze villa en de inboedel om gaan.

23. Huisdieren en roken zijn in het huis niet toegestaan. Gelieve dus alleen buiten te roken.

24. Maximum toegestane aantal personen is 11 (elf).

25. Alleen de personen die op het boekingsformulier vermeld staan zijn gerechtigd om in de woning te verblijven. Gedurende de huurperiode is niet toegestaan van personen te verwisselen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verhuurder.

26. Het is niet toegestaan caravans, campers, tenten of andersoortige verblijfsruimten op het terrein te plaatsen tijdens de huurperiode.

27. Onze gasten zijn verplicht door de verhuurder aangesteld personeel toe te laten om tuinonderhoud en zwembad onderhoud (of andere noodzakelijke reparaties) te laten uitvoeren.

28. Onze gasten dienen zo snel als mogelijk eventuele onvolkomenheden aan ons te melden opdat wij eventuele gebreken zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Dergelijke meldingen lopen via Sven.

29. Onze gasten zijn verantwoordelijk en aansprakelijk voor het verlies van en schade aan hun eigen en onze eigendommen. Hiertoe dient u vooraf (bij sleutelontvangst) een borg van € 500 te betalen. Indien achteraf blijkt dat deze borgsom te laag is, dan zal het eventuele surplus bij uw terugkomst in Nederland, door ABOG Vastgoed BV namens de huiseigenaren, geïncasseerd worden.

30. Onze gasten zijn verplicht het huis schoon en proper bij vertrek achter te laten. Hiertoe is een verplichte eindschoonmaak ingesteld met kosten €150,-.

31. Als door onvoorziene omstandigheden (zoals bijvoorbeeld door brand of plotselinge prangende grote reparaties) het huis niet bewoond kan worden dan is de verhuurder gerechtigd elders vervangende woonruimte aan te bieden. Bij weigering van de vervangende woonruimte door de huurder zal de huurder 100% van de betaalde huursom terugontvangen waarna de verhuurder geen verdere verplichtingen meer heeft tot het aanbieden van vervangende ruimte.

32. Van de belangrijkste apparatuur vindt u in het huis in de informatiemap een korte handleiding.


Uw belang is ons belang:

33. Wij hechten veel belang aan veiligheid en comfort. Mocht u (wat ons echter onwaarschijnlijk lijkt) omissies in een van de hieronder omschreven functionaliteit aantreffen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten zo dat wij passende maatregelen kunnen nemen.

34. Alle hekken, deuren en poorten dienen goed te werken en op slot te kunnen.

35. De villa is voorzien van een alarm installatie, deze dient te allen tijde goed te werken. Bij uw boeking kunt u uw persoonlijke numeriek code opgeven. Wij zorgen er dan voor dat u dan met uw eigen code het alarm kan in en uitschakelen. Indien u geen voorkeurscode opgeeft dan ontvangt u van ons een persoonlijke code bij uw boekingsbevestiging.

36. De elektrische installatie voldoet aan de geldende veiligheidsnormen.

37. Indien onverhoopt de zonneboiler niet voldoende warmwater mocht leveren kunt u met één druk op de knop een elektrisch element inschakelen zodat u alsnog 500 liter water van 80 graden per dag heeft.

38. De bovenste stapelbedden zijn voorzien van een opvangreling, kijk of deze aanwezig is , zo niet informeer ons dan zodat wij een nieuw exemplaar kunnen aanbrengen.

39. Het perceel is goed afsluitbaar voor derden.

40. De tuin, het zwembad en het terras zijn keurig verzorgd en worden 1 tot 2 maal per week onderhouden. Het zwembad dient meerdere keren per dag de automatisch pompen aan te schakelen om zichzelf te reinigen.

41. Alle kamers zijn voorzien van elektrische verwarming en koeling. Het Spaanse elektriciteitsnet is er echter niet op berekend dat zij allemaal gelijktijdig aangezet worden. Dus svp gefaseerd inschakelen.

42. De droger en de wasmachine kunnen niet gelijktijdig gebruikt worden.

43. Alle keuken apparatuur dient goed te werken, doch niet gelijktijdig

44. MELD STORINGEN EN DEFECTEN ZO SNEL MOGELIJK BIJ SVEN.